Cumartesi, Ağustos 12, 2006

BOLU'DAN KOMİK HABER

Haber eski ama okuyunca hoşuma gitti... Yurdum insanı bir alem...


İmam camide haşhaş yetiştirdi

Bolu’nun Mengen İlçesi’nde, cami avlusunda haşhaş yetiştiren imam tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren jandarma, Mengen İlçesi’ne bağlı Kuzgöl Köyü camiine baskın düzenlendi.

Bahçede yapılan aramada bir bölümü sökülmüş durumda 106 kök haşhaş bulundu.

Bunun üzerine camii imamı Selami D. gözlem altına alındı. Selami D.’nin Bolu’da yaşayan kayınvalidesi Ayşe Ç. ve kayınpederi İsmet Ç’nin de evlerinde haşhaş yetiştirdiklerinin belirlenmesi üzerine şahısların evlerine de baskın düzenlendi.

Yapılan operasyonda ise 18 kök haşhaş ele geçirildi. Jandarma, iki şahsı da gözlem altına aldı.

Şahıslar sorgularının ardından bugün Mengen Adliyesi’nde hakim karşısına çıkartıldı. İmam Selami D. suçlamaları kabul etmezken, kendisine komplo düzenlendiğini söyledi.

Mahkeme heyeti ise imam ile kayınvalidesi ve kayınpederini tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Cuma, Ağustos 04, 2006

biz iyiyiz...

Merak edenler oluyormuş bizi... Son günlerde bu soruyla öyle çok karşılaştım ki...
Efendim, biz iyiyiz. Siteyi güncellemeye fırsat bulamayacak kadar çok yoğun çalışıyoruz. Bu yorgunluklardan pişman olmayacak kadar çok mutluyuz... Arkadaşlar, akrabalar geliyorlar, gidişlerine üzülsekte, arkalarından el sallayabilmek bize Datça'da yaşadığımızı birkez daha hatırlatıyor ve evet napıyım söyleyeceğim mutlu oluyoruz... Herkes sevdiği işi yapmalı, sevdiği yerde yaşamalı kardeşim!

Ben tam yukarıdaki satırları yazarken barımıza misafir olarak gelen bir bayan yurtdışından geldiklerini, bizi sitemizden takip ettiklerini söyleyerek, bir sitemde bulundu. Sitem demeyelim uyarı diyelim en iyisi. "Arayı fazla uzatmayın uzun süredir hiç yazı yazmıyorsunuz" dedi. Bense ne mutlu oldum demek okuyanlar oluyormuş diye :)

Adını sitesinden öğrendiğim Sibel Yılmaz'ın keyifli bir sitesi var... (http://www.blogcu.com/umutla ) Gezmenizi tavsiye ederim.